buy instagram likes
buy traffic
buy website traffic
buy instagram followers

Maatwerk software

Software wordt voor u gemaakt geheel volgens uw eigen wensen en specificaties. U hoeft hier zelf geen technische kennis voor te hebben. De technische invulling wordt geheel voor u verzorgd alsook de uiteindelijke toepassing binnen uw bedrijf of instelling. Ook gegevensbeheer en data conversies kunnen geheel voor u worden verzorgd.

Polderij IT is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software op administratief gebied maar ook het internet en industriƫle automatisering is bekend terrein. Inmiddels zijn gedurende de afgelopen jaren al tientallen projecten succesvol afgerond.

Software oplossingen worden geboden met de meest moderne ontwikkelomgevingen zoals Microsoft Visual Studio C#, MVC, Web API’s en AngularJS, C++ of Embarcadero Delphi. De keuze van de ontwikkelomgeving is hierbij afhankelijk van de gewenste oplossing.


Kwaliteitsoplossingen, waarbij altijd centraal staat:

 checkmark-16 Actief luisteren naar de wensen en knelpunten van klanten;
 checkmark-16 Ontwikkelen en implementeren van kwaliteit oplossingen;
 checkmark-16 Snel, accuraat met een no-nonsense instelling;

Projecten worden standaard uitgevoerd tegen het fixed time – fixed price principe. In het kort houdt dit het volgende in. Vooraf na inventarisatie van uw wensen krijgt u vrijblijvend en gratis een offerte met daarin vermeld de te verwachten werkzaamheden tegen een vastgestelde prijs. Zo komt u achteraf nooit voor onverwachte verassingen te staan en krijgt u niet te maken met ongewenste budgetoverschrijdingen.

Tevens is het mogelijk om voor bestaande software binnen uw organisatie een onderhoudscontract af te sluiten of om expertise in te huren op uurbasis. De geleverde diensten bestaan verder uit advisering ten behoeve van IT vraagstukken in het algemeen (consultancy) als wel projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord. Dit kan zijn software ontwikkeling maar ook het verrichten van onderzoeken en/of het opstellen van functionele en technische specificaties.