buy instagram likes
buy traffic
buy website traffic
buy instagram followers

Maatwerk software

Software wordt voor u gemaakt geheel volgens uw eigen wensen en specificaties. U hoeft hier zelf geen technische kennis voor te hebben. De technische invulling wordt, indien gewenst, geheel voor u verzorgd alsook de uiteindelijke toepassing binnen uw bedrijf of instelling. Maar wij doen meer… Ook gegevensbeheer en data conversies kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Polderij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software op administratief gebied maar ook het internet en industriƫle automatisering is bekend terrein. Inmiddels zijn gedurende de afgelopen jaren al tientallen projecten succesvol afgerond, altijd binnen budget en binnen de afgesproken opleverdatum.

Software oplossingen worden geboden met de meest moderne ontwikkelomgevingen zoals Embarcadero Delphi, C++ of Visual C#.NET en ASP.NET. De keuze van de ontwikkelomgeving is hierbij afhankelijk van de gewenste oplossing.


Kwaliteitsoplossingen, waarbij altijd centraal staat:

 checkmark-16 Actief luisteren naar de wensen en knelpunten van klanten;
 checkmark-16 Ontwikkelen en implementeren van kwaliteit oplossingen;
 checkmark-16 Snel, accuraat met een no-nonsense instelling;

Projecten worden standaard uitgevoerd tegen het fixed time – fixed price principe. In het kort houdt dit het volgende in. Vooraf na inventarisatie van uw wensen krijgt u vrijblijvend en gratis een offerte met daarin vermeld de te verwachten werkzaamheden tegen een vastgestelde prijs. Zo komt u achteraf nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Tevens is het mogelijk om voor bestaande software binnen uw organisatie een onderhoudscontract af te sluiten of om expertise in te huren op uurbasis… De geleverde diensten bestaan verder uit advisering ten behoeve van ICT vraagstukken in het algemeen (consultancy) als wel projectontwikkeling in de ruimste zin van het woord. Dit kan zijn software ontwikkeling maar ook het verrichten van onderzoeken en/of het opstellen van functionele en technische specificaties.